marți, 5 ianuarie 2010

Vernisaj "Meridiane de Lumina"

În această după-amiază, la sala Clio a avut loc vernisajul expoziţiei "Meridiane de lumină", organizată de FotoClubPro Arad, în cadrul căreia sunt expuse 50 de lucrări realizate de membrii clubului arădean de fotografie.
În cadrul primului festival la nivel național de fotografie, organizat de Asociația Artiștilor Fotografi din România pe toată durata lunii ianuarie, FotoClubPro Arad, în calitate de club afiliat al acestei organizații organizează începând de astăzi, până în 15 ianuarie 2010, expoziția de fotografie intitulată „Meridiane de Lumină”, care are ca tematică fotografia de călătorie.
Tot în cadrul evenimentului de astăzi membrii clubului foto arădean au primit din partea Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România, reprezentată de preşedintele Ştefan Toth, diplome de participare la prima ediţie a proiectului "Luna Fotografiei din România", care se desfăşoară la Oradea. "Sunt bucuros că FotoClubPro a fost foarte receptiv şi a organizat această expoziţie care este un eveniment deosebit şi inedit în acelaşi timp. Aş dori, de asemenea, să felicit conducerea FotoClubPro pentru această iniţiativă, pe care o consider o provocare utilă, atât pentru public cât şi pentru artiştii fotografi, prin care se colorează atmosfera generală în aceste zile mohorâte", a declarat Ştefan Toth, preşedintele Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România. În deschiderea vernisajului au mai luat cuvântul Francisc Kelen- membru de onoare al AAFR şi preşedinte de onoare FotoClubPro Arad, Anamaria Dumitrean-directorul Centrului Cultural Judeţean Arad şi Nelu Scripciuc-preşedintele FotoClubPro.



Niciun comentariu: