duminică, 12 septembrie 2010

Provocarea G2

Foto Club Pro Arad a devenit partener Panasonic in provocarea lansata de brandul nipon intitulata sugestiv Provocarea G2.
Fotografiaza si castiga cu Panasonic!


http://www.lumix.ro/provocarea-G2/

Daca iti place fotografia si vrei sa te faci remarcat, acum ai toate sansele! Panasonic te provoaca sa te inscrii in concursul „Provocarea G2” menit sa-ti puna in valoare talentele de fotograf si te recompenseaza pentru viziune cu un aparat foto G2.
Inscrie-te la concurs incepand cu data de 31 august, demonstreaza tuturor ca esti cel mai creativ fotograf. „Provocarea G2” te asteapta!
Intre 21 septembrie – 20 octombrie inclusiv, vei primi brieful zilnic pe care trebuie sa-l ilustrezi cu maxim trei fotografii in interval de 24 ore de la anunţarea acesteia. Fotografiile trebuie postate pe pe site-ul, : www.lumix.ro/Provocarea-G2 in sectiunea “Contul meu”. La sfarşitul celor 30 de zile de concurs va trebui sa ai acoperite minim 10 dintre temele propuse pentru a te putea inscrie in cursa pentru G2- prima camera foto digitala cu obiectiv interschimbabil şi control tactil la declanşare.
Talentul merita apreciat, astfel concursul dispune de doua categorii de premii: premiul juriului si premiul de popularitate.
Juriul care va alege castigatorii este format din fotografi profesionisti, recunoscuti in domeniu: Alex Mazilu, Harris Wallman si Eduard Schneider. Premiul oferit de juriu, consta intr-o camera foto Lumix G2.
Daca vrei sa castigi o camera DMC-G10, intra cu ajutorul voturilor in competitia pentru premiul de popularitate. Consulta sectiunea “Cum sa” (link aici) si afla cum poti acumula cat mai multe voturi si puncte.
Suplimentar, Panasonic impreuna cu F64 premiaza cele mai bune rezolvari ale briefurilor zilnice: ceea ce inseamna ca vei putea castiga zilnic un curs foto!
Te asteptam in concurs! Convinge-i la randul tau pe cei mai buni fotografi romani ca mergi pe urmele lor!
Noua camera foto Lumix G2 de la Panasonic este cu siguranta aparatul de care ai nevoie pentru a excela in arta fotografiei. Inteligentul G2 este dotat cu o multime de functii inovatoare, fiind in acelasi timp usor de folosit, dar si de transportat, datorita faptului ca este cel mai mic si cel mai usor din lume la categoria sa.
Ecranul tactil foarte intuitiv te va ajuta sa faci fotografii mult mai repede: nu trebuie decat sa apesi cu varful degetului pe ecranul LCD al camerei atunci cand in cadru se afla subiectul ce trebuie fotografiat, iar aparatul se ocupa singur atat de focalizare cat şi de declanşare.
Daca te atrage si filmatul, atunci noul G2 e mai mult decat potrivit pentru dorintele tale. Aparatul inregistreaza clipuri video in format AVCHD sau motion JPEG, din care apoi vei putea sa extragi imagini statice de inalta calitate datorita tehnologiei Intelligent Resolution.
LUMIX G Micro System a revoluţionat piaţa camerelor foto digitale in ultimul an şi jumatate, inca de la lansarea pe piaţa a modelului LUMIX DMC-G1. Acesta este primul model cu lentile interschimbabile, bazat pe standardul Micro Four Thirds System, care a contribuit esenţial la reducerea volumului aparatului prin adoptarea structurii fara oglinzi. Ulterior, Panasonic a mai lansat altele doua modele revolutionare si anume GH1, capabil sa inregistreze şi clipuri video Full HD (1920x1800) la o calitate absolut exceptionala, iar in toamna lui 2009, modelul GF1 a venit cu un design inovator, intr-un corp mai compact decat modelele anterioare .
Mai multe informatii despre concurs, regulamentul complet si premiile gasesti pe site-ul oficial: www.lumix.ro/provocarea-G2 .

Niciun comentariu: