marți, 19 octombrie 2010

Menţiune pentru FotoClubPro Arad la Salonul Naţional „Cupa fotocluburilor“

FotoClubPro Arad a fost premiat recent la cea de-a doua ediţie a Salonului Naţional „Cupa Fotocluburilor”. Premiul - menţiune a fost câştigat de către preşedintele FotoClubPro Arad – Nelu Scripciuc, respectiv vicepreşedintele Călin Andra, care au trimis un set de zece fotografii cu tema „Oamenii de lângă noi”.

La concurs au participat 17 cluburi de artişi profesionişti din ţară, concurenţa fiind foarte mare. Cluburile au trimis câte un set de 10 fotografii pe tema propusă de organizatori – Asociaţia Artiştilor Fotografi din România (AAFR), iar un juriu de profesionişti a ales cele mai bune lucrări. Totodată, conducerea AAFR îndrumă pe cei care au obţinut un punctaj mai slab anul acesta să se inspire din colecţiile celor care au fost premiaţi şi să se pregătească pentru a III-a ediţie a Salonului Naţional „Cupa fotocluburilor”.

„Faţă de anul trecut pentru noi a fost un progres. Anul trecut ne-am clasat pe locul 7 din 10 cluburi participante. Anul acesta concurenţa a fost mai mare şi ne aflăm printre primii. Fotografiile vor fi cuprinse într-o expoziţie care va fi expusă în 11 ianuarie 2011 la Muzeul de Artă din Braşov în cadrul Lunii fotografiei din România”, explică Nelu Scripciuc, preşedintele FotoClubPro Arad.

Odată cu vernisajul se vor decerna şi premiile, fiind invitaţi toţi membrii Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România. Lucrările acestei expoziţii vor fi incluse într-un catalog care va fi editat cu această ocazie.

Truditorii pământului

Înţelepciune

Spre ogor

Badea Ion

În aşteptare

Rugăciune

Durerea sărăciei

Ţapinarul

Umbra amintirilor

Senectute

Un comentariu:

bogdan spunea...

felicitari, frumoase portretele.