joi, 18 noiembrie 2010

Vernisajul expoziției „Copilărie europeană” la Cluj-Napoca




FotoClubPro Arad a vernisat marţi la Cluj, în foaierul Bibliotecii Universitare „Lucian Blaga” expoziţia „Copilărie Europeană” de altfel prima expoziţie a unui fotoclub din România expusă în cadrul bibliotecii, până acum în acel spațiu au fost vernisate diferite expoziţii internaţionale cu sprijinul Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR). 






La expoziţie au participat peste 50 de persoane, prezentările fiind făcute de către Kovacs Eszter - reprezentanta Bibliotecii pe partea de imagine, după care a luat cuvântul prof. univ. Dorel Găină apoi, preşedintele FotoClubPro Arad, Nelu Scricpiuc, a prezentat lucrările expuse şi istoricul FotoClubPro Arad. La vernisaj a fost prezent şi preşedintele fotoclubului „Stars” Essig Joszef cu care fotoclubul arădean a încheiat un parteneriat. 

Vernisajul expoziţiei „Copilărie europeană” s-a bucurat de un real succes la Cluj-Napoca. Am expus 50 de lucrări ce vor putea fi văzute timp de două săptămâni în foaierul Bibliotecii Universitare. Essig Joszef, preşedintele fotoclubului „Stars” din Cluj a fost şi el prezent la vernisaj şi cu această ocazie i-am adresat invitaţie de a veni la noi, în Arad cu o expoziţie, acesta dându-ne un răspuns favorabil”, ne spune Nelu Scripciuc, preşedintele FotoClubPro Arad.
Simina Roz

Un comentariu:

Mihai Likar spunea...

am vazut expozitia si mi-a placut doar ca prea mulţi ţigani...e artistic,e frumos dar parerea mea e ca da impresia ca toti copii din romania traiesc in mahalale.ar fi trebuit titlul"copilaria minorităţii rome"