luni, 5 decembrie 2011

Prezentare modele noi din gama Nikon la Timisoara

În data de 3 Decembrie, în showroom-ul SinPro din Timișoara, care dispune de un spațiu generos dar care s- a umplut de iubitorii brandului Nikon, s-a desfășurat întâlnirea utilizatorilor de aparatură Nikon. 




Gazda evenimentului, domnul George Sinescu,  l-a avut invitat pe domnul Radu Niculescu, sales manager al Skin Media SRL, importator unic al produselor Nikon în România, care a prezentat publicului sosit la Timișoara, noul concept Nikon care constă în modele Nikon 1, J1 si V1, precum şi noile obiective 1 NIKKOR şi accesoriile pentru sistemul Nikon 1.









 De asemeni a fost prezentat și noul flagship al gamei de blitzuri Speedlight SB 910 venit să înlocuiască actualul SB 900. Deși acest blitz a fost anunțat de către Nikon în data de 30 Noiembrie 2011, iată că prin amabilitatea și profesionalismul reprezentanților Nikon din Romînia el a fost disponibil pentru testare la doar trei zile în Timișoara. 







Cu această ocazie domnul Sinescu a primit din partea Skin Media, unic importator Nikon, titlul de NIKON GOLD PARTNER 2011. Înainte ca vizitatorii să poată testa noile produse Nikon, a avut loc o tombolă, prin care s-a câștigat un aparat Nikon1 J1, însoțit de obiectivul Nikkor 10-30mm f/3.5-5.6 VR CX.

Niciun comentariu: