luni, 25 martie 2013

Foto Club Pro Arad la Tv Arad


Luni, 25.03.2013, la invitatia presedintelui FotoClubului Pro Arad, Nelu Scripciuc E.AAFR,A.FIAP, doi dintre reprezentantii acestui club, Ioana Karina Nan si Lucian Dan, au avut ocazia de a promova evenimentul cultural-artistic care va avea loc in zilele ce urmeaza. Va reamintim ca miercuri, 27.03.2013, ora 17.00, la sala Clio, are loc vernisajul expozitiei de fotografie „Oameni de langa noi”. Expozitia se afla la cea de-a doua editie si s-a bucurat inca de anul trecut de un adevarat succes. Totul s-a defasurat in cadrul emisiunii  Araton cu Simina Roz, difuzata de Tv Arad. Timp de o ora, transmisa atat de frecventa radio cat si pe micile ecrane, emisiunea a putut fi urmarita in judetele Arad, Timis, Hunedoara si Caras. 
Moderatoarea emisiunii, Simina Roz, a reusit sa afle nenumarate lucruri de la cei doi. In prima parte a emisiunii s-a discutat despre evenimentul ce va avea loc miercuri, discutia continuand apoi cu o dezbatere pe larg despre organizatia Fotoclub Pro Arad, despre membrii acesteia, despre sarcinile si atributiunile lor in cadrul acestui club, cat si despre viitoarele actiuni artistico-fotografice pe care clubul le va desfasura pe tot parcursul anului.
Publicul pasionat de arta fotografica va avea ocazia, in cadrul evenimentului de miercuri, de a sta alaturi de artistii fotografi ai Fotoclubului Pro Arad si de a le admira lucrarile. Va asteptam!


Niciun comentariu: