duminică, 26 mai 2013

FotoClubPro Arad a participat la vernisajul expoziţiei National Geographic

Asociaţia Fotografilor Profesionişti FotoClubPro Arad a fost prezent alături de prestigioasa publicație National Geographic la vernisajul primei expoziții din seria celor cinci care fac parte din parteneriatul dintre GTC și National Geographic.




Expoziţia Iconic a publicaţiei National Geographic a fost vernisată pe 22 mai la Galleria Mall din Arad. La eveniment au participat, alături de Cristian Lascu, redactorul șef al National Geographic din România şi vice președintele FotoClubPro Arad, Călin Andra, inspectorul şcolar general adjunct al IŞJ Arad Mihai Spânu şi Madiana Mican din partea Galleria Arad.
Vicepreşedintele FotoClubPro Arad, Călin Andra a apreciat importanța expoziției de fotografie care are loc în Arad, prin faptul că „are o importantă contribuție la creșterea nivelului expozițional în Arad, prin prezentarea unor lucrări semnate de prestigioși fotografi internaționali.” De asemenea a fost remarcat modul inedit de prezentare al fotografiilor din expoziție care sugestiv intitulată Iconic, prezintă 50 de fotografii ce surprind diverse momente din viață. Fotografiile vor rămâne expuse până pe data de 30 iunie la Galleria Mall.

Text Nelu Scripciuc E.AAFR,A.FIAP
Foto Vio Gantner 











Niciun comentariu: