vineri, 2 august 2013

Asociaţia Filantropia şi FotoClubPro Arad

Caritate, dărnicie, binefacere. Într-un cuvânt: filantropie. O denumire care se potriveşte perfect asociaţiei care îşi desfăşoară activitatea în oraşul nostru încă de anul trecut, sub patronajul Episcopiei Arad.
 Asociaţia Filantropia şi-a deschis astăzi porţile şcolii de vară care se întinde pe o durată de două săptămâni. Nan Ioana-Karina şi Dan Lucian, membri ai FotoClubuluiPro Arad au fost prezenţi în prima zi de activitate, pregătind un program special pentru copiii asociaţiei: Fotografie pe înţelesul copiilor a fost tema atelierului de fotografie. În cadrul acestuia s-au prezentat principalele elemente componente ale unui aparat, s-a discutat despre fotografie în general, s-au prezentat mai multe tipuri de fotografie, discutându-se pe seama acestora. Atelierul s-a dovedit un adevărat succes. Întrebările copiilor au menţinut atmosfera destinsă şi interactivă.
 Săptămâna viitoare va avea loc un nou atelier fotografic, pregătit special pentru o altă grupă de copii. Prin astfel de acţiuni dorim ca fotografia, pe lângă artele plastice, să devină hobby pentru copii, o activitate care le va dezvolta creativitate şi imaginaţia, dar şi care, pe viitor, le va deschide noi uşi.




Niciun comentariu: