vineri, 23 august 2013

Succes neaşteptat la Tabăra Internaţională de Fotografie Art Image 2013


A doua ediţie a Taberei Internaţionale de Fotografie Art- Image 2013, organizată de către FotoClubPro Arad,Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Arad  şi-a închis astăzi porţile. Tabăra s-a bucurat de prezenţa unor artişti fotografi din ţări precum China, Germania, Slovacia, Ukraina, Ungaria, Turcia şi bineînţeles România. Anul acesta artiştii prezenţi au avut ocazia să  surprindă imagini inedite din judeţul nostru în special activitatea meşterilor populari din localităţi precum Vârfuri, Hălmagiu sau Hălmăgel.
Preşedintele foto-clubului arădean a avut parte de o surpriuă inedită: preşedintele de onoare al celei mai mari federaţii de fotografie din Asia i-a înmânat o distincţie importantă de recunoaştere şi onoare – Hon MPC. Este vorba despre distincţie onorifică ce se acordă de către asemenea federaţii în semn de respect, în urma întrunirii comitetului director.  
„Anul acesta Tabăra Internaţională de Fotografie Art Image s-a bucurat de un real succes. A fost mult mai reuşită din punct de vedere calitativ deoarece ne-am bucurat de prezenţa unor maeştri, precum Norman S.K. Lau din China, iar mulţi dintre participanţi deţin distincţii internaţionale. Totdată ţin să precizez că am reuşit să încheiem un protocol de colaborare cu cea mai mare Federaţia a Artiştilor Fotografi din Asia” a declarat preşedintele FotoClubPro Arad, Nelu Scripciuc E.AAFR, A.FIAP.
Fotografiile efectuate în cadrul taberei vor fi prezentate într-o expoziţie ce va fi vernisată pe 18 decembrie la Sala Clio din Arad. Cu această ocazie va fi lansat şi albumul taberei, ce va conţine informaţii despre participanţi precum şi unele dintre fotografiile realizate de ei în Arad.    

Simina Roz















Niciun comentariu: