vineri, 4 octombrie 2013

FotoClubPro Arad a expus în cadrul INTERFOTO 2013

Facultatea de Arte şi Design, în parteneriat cu Primăria Municipiului Timişoara a organizat o nouă ediţie a expoziţiei de fotografie INTERFOTO,cordonată și de această dată de Camil Mihăiescu și Sergio Morariu, eveniment la care au expus şi artişti fotografi din cadrul FotoClubPro Arad. Vernisajul a avut loc ieri la Galeria Mansarda din Timişoara. Şi în acest an evenimentul a fost organizat de către maestrul german Harald Kroher care a pus la dispoziţia artiştilor români atât tehnica necesară cât şi un fotomodel. Cu această ocazie au fost organizate două workshop-uri tematice unul la Iulius Mall iar al doilea la Facultatea de Artă şi Design.
Între FotoClubPro Arad şi maestrul german Kroher s-a stabilit o colaborare încă de anul trecut când artiştii arădeni au facilitat expunerea lucrărilor INTERFOTO 2012 la Teatrul „Ioan Slavici” din Arad. Această experienţă se va relua şi în acest an, la mijlocul lunii noiembrie când vom putea admira lucrările din INTERFOTO 2013 atât la Complexul Muzeal Arad în cadrul sălii de expoziţii de la Ştiinţele Naturii cât şi în cadrul Complexului M al Universităţii de Stat „Aurel Vlaicu” din Arad, instituţie parteneră a evenimentului.
„Această expoziţie nu este prima colaborare din acest an între clubul nostru şi maestrul german. Harald Kroher, însoţit de modelul Nina,  a fost prezent la Arad în această vară pentru a susţine workshop-ui de fotografie erotică – activităţi ce s-au bucurat de un real succes. De asemenea ne propunem asemenea colaborări şi pe viitor”, a spus preşedintele FotoClubPro Arad, Nelu Scripciuc, E.AAFR, A.FIAP, Hon MPC.
În cadrul expoziţiei INTERFOTO 2013 putem admira lucrări semnate de către artiştii fotografi arădeni: Daniel Galea,Gabriela Chiriac, Dan Lucian, Cosmin Micoară, Călin Andra, Sabina Mladin,Florin Mârnea,Marius Rotar,Călin Vurdea,Alina Mladin și Nelu Scripciuc.



















Niciun comentariu: