vineri, 21 februarie 2014

Membri ai FotoClubPro Arad premiați de arădeni!

Valoarea Asociației Artiștilor Fotografi Profesioniști FotoClubPro Arad este încă o dată confirmată prin premiile pe care le obțin membri ei. Pentru a doua oară consecutiv, președintele FotoClubProArad, Nelu Scripciuc E.AAFR,A.FIAP,Hon MPC, este premiat de către site-ul arădean ARQ.RO pentru ”Cel mai popular artist fotograf profesionist” al anului. Același premiu i-a revenit lui Nelu Scripciuc și anul trecut pentru activitatea derulată în 2012. Acest lucru a fost posibil datorită arădenilor care și-au exprimat votul prin intermediul rețelei de socializarefacebook.com deorece anul acesta, comparativ cu anul trecut, fiecare persoană nominalizată în concurs nu a putut fi votată decât o singură dată de pe un cont de facebook, prin opțiunea ”like” Nelu Scripciuc a primit cele mai multe voturi ale arădenilor și la secțiunea ”Cel mai bun cameraman”.
Același site, ARQ.RO, prin arădenii care și-au exprimat votul, l-a nominalizat și numit pe un alt coleg de-al nostru Dorin Șdira, ca fiind cel mai popular artist fotograf amator.
Președintele FotoClubPro Arad, Nelu Scripciuc, a mai fost nominalizat și premiat, de către site-ul vestic.ro la categoria ”Fotograful anului” pentru evenimentele derulate și parteneriatele încheiate pe parcursul anului trecut. Aici putem aminti încheierea de parteneriate cu artiști fotografi de renume din Asia și Europa.
Pe această cale, Asociația Artiștilor Fotografi Profesioniști FotoClubPro Arad dorește să mulțumească tuturor celor care și-au exprimat simpatia și admirația, pentru membri noștri, prin intermediul acestor concursuri. Aceste premii simbolice ne arată și ne reconfimă importanța muncii depuse.

Karina Nan




Niciun comentariu: