sâmbătă, 1 martie 2014

Debut spectaculos

FotoClubProArad a organizat expoziţia intitulată Debut, o premieră în cadrul asociaţiei. Evenimentul a fost organizat pentru absolvenţii cursului  de Fotograf și technician la echipamente de înregistrare imagine şi sunet. În număr de 11, absolvenţii au dat dovadă de talent, ambiţie şi profesionalism, iar acest lucru a făcut ca unii dintre ei să devină membri ai FotoCLubProArad. Fotografiile expoziţiei sunt lucrările pregătite pentru portofoliul final la susținerea examenului. La acest eveniment a fost prezentă şi comisia care a evaluat cursanţii.
Vernisajul a fost deschis de cuvântul lui Nelu Scripciuc E.AAFR,A.FIAP,Hon MPC care a lăudat munca absolvenţilor şi a susţinut faptul că au meritat din plin această expoziţie. A urmat Rareş Buboi, care a vorbit în numele tuturor cursanţilor, mulţumind asociaţiei pentru acest curs, urmat de vicepreşedintele asociaţiei, Călin Andra, încheierea fiind realizată de Ioan Tasi, membru a comisiei. Acesta i-a încurajat pe cursanţi să continue mai departe în acest domeniu, deoarece au potenţial şi mult talent. Absolvenţilor li s-au înmânat diplomele, în prezenţa prietenilor şi a membrilor familiilor lor.
Îi aşteptăm pe toţi iubitorii de fotografie să viziteze expoziţia, iar de marţi, 4 martie, ora 17.30, vă invităm la Rockstars, expoziţie sub semnătura Claudiu Horeanu.

Text.Karina Nan
Foto.Claudiu Horeanu și Mihaela Vlad



























Niciun comentariu: