duminică, 6 iulie 2014

FotoClubPro Arad a expus în Austria

FotoClubPro Arad a fost invitat să expună numai puțin de 50 de lucrări la expoziţia organizată de Clubul austriac Sparkasse Feldbach. La vernisajul care a avut loc pe 3 iulie, în localitatea Feldbach din Austria, au participat opt artişti fotografi, alături de președintele FotoClubPro Arad Nelu Scripciuc E.AAFR, A.FIAP, Hon MPC.
Expoziția cuprinde 50 de lucrări din vestul României semnate de artiști ai FotoClubPro Arad și colaboratori ai acestuia, 50 semnate de membri ai Clubului Sparkasse și 20 ce poartă semnătura artist-fotografului neamț  Harald Kroher.
”A fost o onoare pentru noi să fim invitați la o expoziție de asemenea anvergură. Invitația a venit în urma unei bune colaborări dintre clubul nostru și clubul austriac condus de Alois Wonaschutz precum și cu artistul greman Harald Kroher care a și fost prezent la Arad pentru mai multe work-shop-uri. Cu siguranță asemenea parteneriate – ca noi să expunem la ei sau ei la noi – vor mai exista și în perioada următoare”, a spus  Nelu ScripciucE.AAFR, A.FIAP, Hon MPC.
Lucările expuse de arădeni sunt realizate pe Canvas la o calitate foarte bună având temă liberă. Acesta sunt semnate de 20 de artişti fotografi români din care conducerea FotoClubPro Arad a invitat patru artişti fotografi din Oradea şi unul din Timişoara, colaboratori foarte buni ai fotoclubului din Arad, după cum urmează: Nelu Scripciuc E.AAFR, A.FIAP, Hon MPC, Alina Mladin, Florin Mîrnea, Marian Ghebeles, Silviu Cozma, Dorin Jdira, Octavian Tocaciu, Elisabeta Şipoş, Robert Kadar, Flavian Săvescu (din Reșitța membru FotoClubPro Arad), Rareş Buboi, Alexandru Frateanu, Claudiu Horeanu, Cosmin Micoară, Ovidiu Grasu – toți membri ai FotoClubPro Arad;Gheorghe Petrila E.FIAP.E.AAFR, Ovidiu D.Pop, Teodor Radu Pantea  E.FIAP/s, M.AAFR, Hon AAFRRusu Adela Lia  A.FIAP (colaboratori de la Oradea) și Ioan Tasi din Timișoara (colaborator).

Simina Roz
Foto: Ovidiu Grasu

















Niciun comentariu: