joi, 30 septembrie 2010

Alin Totorean are nevoie de ajutorul nostru!

Alin Totorean este cel care a luat la pas unele dintre cele mai inospitaliere locuri din lume sau care a stat fără nici o reţinere alături de oamenii unor comunităţi mai puţin cunoscute. Expediţionar şi fotograf, de fiecare dată s-a întors de pe teren cu informaţii bogate şi fotografii inedite, care ne-au îmbogăţit cunoştinţele despre lume dar şi sufletul. Ne-a ajutat arătându-ne lumea aşa cum nu aveam cum să o vedem, însă acum a venit rândul nostru să îl ajutăm.



În luna iulie a fost operat la braţul drept ca urmare a apariţiei unei umflături suspecte. I s-a găsit o tumoră, care a fost extirpată împreună cu o parte din muşchi – bicepsul brahial. Ulterior, în urma examenului histopatologic, a venit şi crudul diagnostic – liposarcom mixoid, de grad înalt. Asta înseamnă un anumit tip de cancer, la ţesuturi moi. Acum Alin se află în tratament la Institutul Oncologic Bucureşti, unde efectuează cele 30 de şedinţe de radioterapie, stabilite de către medicul curant. Vor urma apoi traumatizantele şedinţe de chimioterapie... Abia după aceea se va putea evalua situaţia generală şi de perspectivă a sănătăţii lui Alin. Până atunci nu ne rămâne decât să sperăm şi să ne rugăm că se va însănătoşi.

„L-aţi urmărit cu plăcere şi interes cu fiecare ocazie – la expoziţiile de fotografie şi prezentările sale pentru public, la radio şi TV, în interviuri apărute în presă, precum şi în zecile de articole publicate în diferite reviste. De data aceasta, Alin este nevoit să îşi întrerupă proiectele, apărându-i în cale un cu totul altul gen de obstacol, faţă de tot ceea ce a depăşit până acum. Haideţi să îi fim aproape cu un gând bun, în această neaşteptată încercare de care are acum parte”, spun colegii săi de la FotoClubPro Arad, sperând ca Alin să se însănătoşească cât mai repede.
Foto Club Pro Arad a demarat o campanie de ajutorare a arădeanului nostru deoarece boala canceroasă necesită şi eforturi financiare ridicate. Cei dintre dumneavoastră care au posibilitatea să-i fie alături şi financiar, pot face donaţii în contul:

Cont nr. RO49 RNCB 0016 0054 6682 0001
Titular cont: Totorean Ion, deschis la BCR - Ag. Avram Iancu, Arad
Orice sumă îi va fi de mare ajutor.

Nelu Scripciuc

Niciun comentariu: