luni, 4 octombrie 2010

Mesaje de încurajare din toată ţara pentru Alin; un arădean i-a făcut un tablou


Expediţionarul arădean Alin Totorean care în aceste momente se confruntă cu o boală grea – cancer la ţesuturile moi – a primit mesaje de încurajare de la persoane din diferite părţi ale ţării, cunoscute sau nu lui.


Un arădean a anunţat la FotoClubPro Arad că deţine un tablou, pictat chiar de el în care este reprezentat Alin şi câţiva copii din Etiopia, realizat după o fotografie. Arădeanul, Teofan Tomescu a spus că doreşte să doneze tabloul pentru ca cei din FotoClubPro să facă ce consideră de cuvinţă pentru a-l ajuta pe Alin Totorean. Tabloul „Alin şi copiii Etopiei” a fost ridicat de Nelu Scripciuc, preşedintele FotoClubPro Arad de la Teofan Tomescu de acasă, promiţându-i acestuia că îl va înmâna direct lui Alin. Mai mult artistul a mai oferit un tablou pentru Alin, pe care acesta să îl vândă sau să îl folosească cum crede el de cuviinţă.

Când Alin a aflat de existenţa unui asemenea tablou, a spus că doreşte să îl păstreze pentru a-şi aminti de locurile în care a fost, dar şi de faptul că atâţia oameni sunt alături de el în asemenea momente. Nelu Scripciuc i-a trimis lui Alin, prin mail, o fotografie cu tabloul despre care arădeanul nostru a spus: 


„Da, într-adevăr este o pictură reuşită. Primesc mesaje de încurajare de la oameni pe care nici nu îi cunosc şi asta îmi dă şi mai multă putere să merg mai departe.”
Alin Totorean se află în tratament la Institutul Oncologic din Bucureşti unde efectuează cele 30 de şedinţe de radioterapie, stabilite de către medicul curant, apoi va urma şedinţe de chimioterapie.


De asemenea, FotoClubPro Arad a demarat o campanie de ajutorare a arădeanului nostru deoarece boala canceroasă necesită şi eforturi financiare ridicate. Cei dintre dumneavoastră care au posibilitatea să-i fie alături şi financiar, pot face donaţii în contul: RO49 RNCB 0016 0054 6682 0001 titular cont: Totorean Ion, deschis la BCR - Ag. Avram Iancu, Arad. Orice sumă îi va fi de mare ajutor.

Simina Roz

Niciun comentariu: