joi, 4 noiembrie 2010

Vernisajul Salonului național de artă fotografică al FotoClubPro Arad, ed.I



FotoClub Pro Arad a vernisat joi, 4 noiembrie, primul Salon Naţional de Artă Fotografică organizat de membrii clubului, sub patronajul Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România. Vernisajul, care a reunit un public numeros, a fost şi un prilej de lansare al albumului Salonului, care curpinde atât lucrările premaite, cât şi cele expuse. Expoziţia este deschisă timp de două săptămâni la Muzeul de Artă din Arad (în incinta Bibliotecii Judeţene, et. II) aici putând fi admirate cele mai frunoase lucrări trimise cu tema „Portret” de artişti fotografi din întreaga ţară.

La vernisaj au vorbit, alături de preşedintele FotoClub Pro Arad Nelu Scripciuc, vicepreşedintele Călin Andra şi preşedintele de onoare Kelen Francisc, care a ţinut să atragă atenţia artiştilor care au trimis lucrări despre greşelile făcute, sfătuindu-i. Acesta a făcut şi o scurtă prezentare despre apariţia şi evoluţia fotografiei cât şi a aparatelor foto. „Ne aflăm la vernisarea primei ediţii a Salonului Naţional de Artă Fotografică, ce s-a bucurat de un real succes, fiind trimise peste 350 de lucrări valoroase de la cluburi din întreaga ţară.

Ne dorim ca acest proiect să aibă continuitate iar acum am editat şi un album de excepţie cu fotografiile prezente în expoziţie”, ne spune Nelu Scripciuc, preşedintele FotoClub Pro Arad


Cele mai bune lucrări au fost premiate cu medalii de aur, argint, bronz şi menţiuni.

Simina Roz

Niciun comentariu: