joi, 13 ianuarie 2011

Nelu Scripciuc, preşedintele FotoClubPro Arad, a primit titlul de excelenţă din partea AAFR

Nelu Scripciuc a primit marţi la Braşov, în cadrul unei festivităţi de anvergură, distincţia de excelenţă din partea preşedintelui Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România. Distincţia vine ca o recunoaştere a muncii sale concretizată prin peste o sută de lucrări acceptate în saloanele de fotografie naţionale şi internaţionale.




Asociaţia Artiştilor Fotografi din România, sub patronajul Ministerului Culturii şi Patrimonului Naţional a deschis marţi, la Braşov cea de-a doua ediţie a Festivalului Naţional cu participare internaţională „Luna Fotografiei din România”. La eveniment a fost invitat şi preşedintele FotoClubPro Arad, Nelu Scripciuc unde, în prezenţa ministrului Culturii i-a fost înmânată distincţia de Excelenţă pentru activitatea sa remarcabilă. 

„Sunt onorat că mi-a fost răsplătită munca mea de ani de zile şi totodată încântat pentru că acest titlu mi s-a oferit în prezenţa ministrului Culturii, dl. Kelemen Hunor. Acest titlu mă motivează şi totodată mă obligă să mă străduiesc să muncesc mai mult decât am făcut-o până acum”, ne spune artist-fotograful Nelu Scripciuc.   

Ceremonia a avut loc la Muzeul de Artă din Braşov unde au fost prezenţi, alături de ministrul Culturii şi preşedintele AAFR Ștefan Tóth A.FIAP, şi membri ai Comitetului Director AAFR precum şi invitați oficiali județeni și locali. În încheierea festivității de premiere a avut loc vernisajul Saloanelor Naționale Fotografia Anului și Cupa Fotocluburilor. Bineînţeles că pentru artistul arădean ziua de miercuri a fost una extrem de importantă, întorcându-se la Arad cu nu mai puţin de 4 premii atât personale cât şi pentru FotoClubPro Arad. Astfel Stefan Toth, preşedintele AAFR a înmânat preşedintelui clubului arădean, pe lângă distincţia de excelenţă încă trei premii valoroase pentru tânărul club: Menţiune pentru lucrările acceptate la Salonul Internaţional al Românilor şi Maghiarilor de Pretutindeni, Menţiune pentru concursul Foto Cluburilor unde au fost acceptate 10 lucrări din partea arădenilor – 5 semnate Nelu Scripciuc iar 5 – Călin Andra, vicepreşedinte FotoClubPro Arad, dar şi Diploma de merit pentru întreaga activitate a FotoClubului Pro Arad – înfiinţat în 2008 şi implicarea acestuia în activităţile AAFR. 





„Fiind un club tânăr înfiinţat, în 2008, am reuşit împreună cu colegii mei – care îmi sunt mereu alături – să ne ridicăm şi să ne menţinem între cele mai performante cluburi de fotografi din ţară, obţinând aproape de fiecare dată, la concursurile la care am participat, diferite premii. Acest lucru îmi motivează colegii să lucreze mai mult şi să participe la activităţile pe care le desfăşoară clubul nostru”, precizează Nelu Scripciuc, preşedintele FotoClubPro Arad.





Simina Roz 

9 comentarii:

romeo spunea...

Feliciatari!

Marius spunea...

Super,FELICITARI!!!

Iulian Ignat spunea...

Felicitari si... la mai mare!

Nelu Scripciuc spunea...

Va multumesc tuturor.

Sergiu Popp spunea...

Excelent! Felicitari! Suntem onorati

Stefan spunea...

Felicitari ! Felicitari ! Felicitari !

Nelu Scripciuc spunea...

Multumesc Stefan,esti un om deosebit.

Crisan Bogdan spunea...

Foarte frumos, felicitari!

Sunt interesat de o persoana de contact din acest club! Astept raspuns la acest mesaj. :D

Nelu Scripciuc spunea...

Multumesc pentru cuvintele frumose,putem vorbi la 0744281987.Stima