sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Nelu Scripciuc va primi înalta distincție de EXCELENȚĂ în arta fotografică românească

Președintele FotoClubPro AradNelu Scripciuc, a fost premiat cu distincţia de EXCELENȚĂ acordată de Asociația Artiștilor Fotografi din România (AAFR)

Cei care optează pentru înscrierea la acest înalt titlu trebuie să deţină cel puţin titlul de Art. AAFR sau 100 de lucrări acceptate în saloane sau competiţii de nivel naţional şi internaţional – totul sub înaltul patronaj al AAFR sau FIAP. Cele 100 de lucrări acceptate trebuie să aibă cel puţin 30 de titluri diferite prezente în cel puţin 20 de saloane naţionale şi internaţionale. Cel care doreşte să se înscrie în cursa pentru această distincţie trebuie să depună un dosar care să conţină toate aceste cerinţe fără de care înscrierea dosarului este exclusă. Distincţiile în materie de artă fotografică se acordă o dată pe an cu prilejul adunării comitetului director al AAFR. Titlul de Excelenţă a mai fost acordat fotografilor Vladimir Economu (Slatina, 2010) şi Incze Domokos (Miercurea-Ciuc, 2008).

Interpelat în legătură cu primirea acestui înalt titlu, Nelu Scripciuc a declarat: „consider acordarea acestei înalte distincţii ca o recunoaştere din partea Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România a  muncii mele de 14 ani de zile, efortul necondiţionat şi sacrificiul depus pentru promovarea artei fotografice din România. Prin această distincţie consider că am ridicat mult nivelul valoric al clubului din care fac parte, mai ales că suntem un club nou înfiinţat. Este un imbold major pentru toţi membrii clubului nostru, în special pentru cei nou-veniţi, debutanţi.”


Nelu Scripciuc va primi titlul şi diploma de Excelenţă pe data de 11 ianuarie 2011 la Braşov în cadrul celei de-a doua ediţii a „Lunii Fotografice” din România.


Felicia R. Gheorghe

4 comentarii:

Anonim spunea...

???

cristian spunea...

Asta da,e o realizare,felicitari!

vali spunea...

Felicitari si tine-o tot asa pt mai departe.

filip spunea...

A venit si vremea ta,felicitari!!! Nelu la mai mare.