sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Sănătate, Gigi

Pentru că dorim să păstrăm o tradiție începută încă din primele zile de existență a clubului nostru, o tradiție care la sfârșit de an ne duce cu gândul la cei mai puțin norocoși dintre noi, am decis ca acțiunea noastră caritabilă pe care o facem anual în această perioadă să fie pentru sprijinirea unui coleg de breaslă.


Este vorba de un fotograf - Gigi Budiu - care are nevoie de o operație la coloană și care nu poate fi făcută decât în Szeged. Pe Gigi l-am sprijinit prin mediatizarea problemei lui iar azi, în ultima zi din an am decis să-i facem o vizită acasă pentru a-i înmâna o sumă de bani care sperăm să-i fie de folos. Banii au fost donați de colegii noștri din FotoClubPro Arad iar alături de acest mic ajutor financiar Gigi are parte de toată susținerea noastră în încercarea pe care trebuie să o treacă la începutul anului 2011. 


Fiind și primul post pe blog din acest, an dorim tuturor fotografilor, celor care citesc acest blog, celor care iubesc arta fotografica și sprijină aceasta mișcare un an nou mai bun, plin de lumină, sănătate și înțelegere.





Niciun comentariu: