duminică, 27 ianuarie 2013

Art Image 2012 în Republica Moldova


Pe data de 25 ianuarie 2013, la Biroul Relatii Interetnice al Republicii Moldova, in mun. Chisinau a avut loc expozitia taberei de fotografie Art Imagine editia I. Au fost expuse cu aceasta ocazie cele mai reprezentative 50 de fotografii color si alb-negru de pe toata durata taberei. Expozitia a fost organizata de catre Fotoclub “Luceafarul” din Chisinau Centrul Cultural al Județului Arad sub patronajul Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania si Foto Club Pro Arad.


La deschiderea expozitiei au participat membri Fotoclubului „Luceafarul” din Chişinău, reprezentantii Biroului Relatii Interetnice, Ambasadorul Ungariei in Moldova, precum si reprezentantii de la Centrul National de Conservare si promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial. Prezenta presei a intregit tabloul participantilor.

In cadrul evenimentului a luat cuvantul, impartasind impresii si opinii personale Beleacova Elena ,director general al Biroului Relatii Interetnice, presedinte al Consiliului, dar si Andriuc Olga, presedinte al Fotoclubului “Luceafarul” din Chisinau. Acestora li s-au alaturat Mátyás SZILÁGYI , Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Ungariei în Republica Moldova, precum si Dicusari Diana, Director General al Centrulului National de Conservare si promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial, Ministerul Culturii al Republicii Moldova.

Karina Nan

Niciun comentariu: