sâmbătă, 17 august 2013

FotoclubPro Arad la Zilele Aradului


Zilele Aradului au început în forţă, printr-o acţiune realizată de membri clubului nostru. În faţa Primăriei a avut loc  vernisajul expoziţiei intitulată Paşi prin Arad.
Spre deosebire de alţi ani, actuala expoziţie este una internaţională, datorită colaborării pe care o avem cu Asociaţia Artiştilor Fotografi din Ucraina. În cadrul acestei expoziţii puteţi vedea fotografii cu cele mai frumoase obiective turistice ale judeţului Arad, fotografii realizate de membri clubului nostru, dar şi de fotografi care au participat la prima ediţie a taberei internaţionale Art-Image (fotografi din Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia etc.). Special pentru această expoziţie, Primăria ne-a pus la dispoziţie panouri noi, aspectul general denotă astfel profesionalism şi multă implicare.
Lucrările care sunt în faţa Primăriei pot fi vizitate pe tot parcursul Zilelor Aradului. Mâine după deschiderea oficială a taberei internaţionale Art-Image, ediţia a doua, care are loc la ora 9, la sala Clio, participanţii taberei vor vizita şi această expoziţie.
Karina Nan
Foto.Alex Frățeanu

Niciun comentariu: