sâmbătă, 17 august 2013

Tabara internationala de fotografie Art-Image 2013

Consiliul Județean Arad , Centrul Cultural Judeţean Arad şi FotoClubPro Arad  va invita sâmbătă, 17 august 2013, ora 9.00, la sala Clio din cadrul Complexului Muzeal Arad,   la deschiderea oficială a Taberei internaţionale de fotografie Art-Image 2013 , ediţia a doua.
 Evenimentul promite un  mare succes ! Invitații de marcă, personalității ai artei fotografice din China, Germania, Turcia, Slovacia, Ucraina, Ungaria şi România vor vizita o parte din cei mai renumiţi meşteri populari din judeţul Arad, atât  în atelierele lor din Hălmagiu, Vârfurile, Şicula etc, cât și la Târgul Meșterilor Populari de la Moneasa .
Tabăra, cu tema ”Etnografie şi meşteri populari din județul Arad ”, se va desfășura  în perioada 16.08-22.08.2013.  În urma acestei tabere va avea loc o expoziţie cu cele mai reuşite fotografii. Vernisajul acesteia va avea loc în data de 18.12.2013.
Tot cu această ocazie va apărea şi catalogul taberei, în care vor fi prezentaţi toţi participanţii, împreună cu cele mai reuşite lucrări ale lor.  Organizatorii își propun  ca această expoziţie să fie itinerantă, precum a fost la prima ediţie , urmând  ca pe viitor să verniseze expoziţia şi în ţările care au avut reprezentaţi la această tabără.



Niciun comentariu: