luni, 23 decembrie 2013

Întâlnire festivă de final de an

Astăzi, 22 decembrie 2013, o parte din membrii clubului nostru s-au întâlnit pentru ultima oară în acest an, într-un cadru festiv. Scopul acestei întâlniri a fost unul administrativ, stabilindu-se astfel programul expoziţional pentru anul 2014.
În cadrul acestei întâlniri, preşedintele clubului, Nelu Scripciuc E.AAFR, A.FIAP, Hon MPC a deschis discuţia, urmat de fiecare membru în parte. Aceştia şi-au exprimat punctul de vedere referitor la partea organizatorică a clubului. S-au pus la punct unele lucruri şi s-au stabilit unele lucruri importante pentru anul ce vine, lucruri de care se va ţine cont şi va face ca FotoClubProArad să iasă din tipare. La final, preşedintele de onoare, Francisc Kelen E.FIAP,Hon MPC, a ţinut un mic discurs legat de activitatea desfăşurată pe tot parcursul anului 2013. Tototdată, fiecare membru a primit catalogul Salonului Internaţional Interfoto, salon la care au participat 9 dintre membri clubului nostru. Pe lângă acestea, s-a răsfoit, cu o deosebită încântare, catalogul Taberei Internaţionale Art-Image, ediţia a doua, catalog care va fi lansat la sfârşitul lunii ianuarie ˗ începutul anului viitor, când va avea loc şi vernisajul acestei tabere în cadrul săptămâni fotografiei din România.
Pentru a păstra tradiţia ce de trei ani nu a fost încălcată, în data de 29 decembrie, la invitaţia primarului oraşului Pecica, Petru Antal,FotoClubProArad va participa la Cina porcului.Fotografiile realizate la această sărbătoare a oraşului surprind foarte bine atmosfera de veselie şi optimism ce caracterizează fiecare final de an. Astfel, la un pahar de vorbe, membri clubului nostru ies din şedinţele clasice şi se bucură de faptul că a mai trecut un an, plin de realizări şi că urmează altul, mai bun şi mai rodnic în evenimente artistico-fotografice.
Cu această ocazie, FotoClubProArad urează iubitorilor de artă fotografică Sărbători luminate şi celorlalţi numai sănătate, bucurie, veselie şi un An Nou fericit!

Un material scris de Karina Nan




















Niciun comentariu: