joi, 16 aprilie 2015

Eveniment deosebit, la sfârșit de sărbători Pascale

Sala Clio găzduiește din 15 aprilie expoziția de  fotografie semnată de „FotoclubulSzékely Aladár  din Gyula, cu motoul :- Am împlinit 30 de ani - . Importantul eveniment cultural a fost stabilit în protocolul de colaborare a celor două asociații de prietenie Gyula-Arad.
Înfrățirea celor două orașe, în fapt cu vechime în timp, a prilejuit dese manifestări a prieteniei statornicită între cele două orașe. Organizându-ne  în două asocoații de prietenie Gyula-Arad, iată această expoziție este prima manifestare programată. Urmează ca FotoClubPro Arad să organizeze prin reciprocitate , o expoziție similară la Gyula.
Iată, două asociații, prin manifestările comune dovedesc dinamica lor și seriozitatea cu care  înțeleg să colaboreze.
A participat un numeros public , amator de artă, care au ascultat cuvântul celor ce au contribuit la realizarea evenimentului.
În calitate de gazde au cuvântat Nelu Scripciuc, președintele FotoClubPro  Arad,Cziszter Kalman membru al Asociației de Prietenie Arad-Gyula, Bujor Buda președinte onorific Pro Urbe, Teodor Gligor președinte al Asociației de Prietenie Arad-Gyula, a salutat delegația maghiară și participanții, iar Szalai Gyorgy președintele asociației din partea maghiară a salutat participanții și vizitatorii. A prezentat tematica expoziției Bagyinszki Zoltan, reprezentantulFotoclubului Székely Aladár din Gyula. O scurtă alocuțiune a rostit și Voicu-Hergane Traian.
Cela 8o fotografii, reprezentând imagini inedite și  interesante din orașul Gyula, au fost admirate cu interes de publicul arădean.
Tematica expoziției a constituit-o surprizele orașului Gyula și a celor mai interesante aspecte din viața cotidiană. Organizatorii au fost, în ordinea de pe afiș: Primăria Municipiului Arad, FotoClubPro Arad, Complexul Muzeal Arad, Asociația Pro Urbe Arad, Primăria orașului Gyula şi Fotoclubul Székely Aladár Gyula.  

 Robert Kadar
Foto.Călin Andra











Niciun comentariu: