marți, 21 aprilie 2015

Spring Flower Arad 2015

Peste 30 de fotografi arădeni au participat week-end-ul trecut la o sesiune publică de fotografie intitulată "Spring Flower Arad 2015". Evenimentul a fost organizat la iniţiativa  celor de la Atmosphere Studio şi Pensiunea Safary în colaborare cu FotoClubPro Arad  şi Dan Nicoară Photography cu scopul de a crea o atmosferă prietenească şi colegială între fotografii din Arad, indiferent de clubul de care aparţin. Mai mult decât atât la eveniment au participat invitaţi speciali de la Nikon România în persoana lui Mihai Olaru dar şi George Sinescu de la Sinpro Foto & Video Timişoara. Fotografii participanţi la eveniment au avut ocazia să testeze aparatura Nikon iar surpriza a fost şi pentru oamenii care au venit în timpul eveniemntului la Pensiunea Safari, deoarece au putut beneficia de fotografii artistice gratuite. Costumele pentru sesiunea de fotografie au fost asigurate de Lory's Costume Carnaval iar Andreea Farcaşiu a fost Make Up artist, muzica ambientală a fost asigurată de Best Audio DJ Team.
"Evenimentul a fost gândit într-un anumit fel: să dispară rivalitatea dintre fotografii arădeni şi cu siguranţă se va şi întâmpla dacă  asfel de acţiuni vor fi repetate. De mult se doreşte acest lucru în Arad dar nu a făcut nimeni acest demers", a explicat Nelu Scripciuc preşedintele FotoClubPro Arad.
Cu siguranţă s-a creat o atmosferă de prietenie între participanţi deoarece pe parcursul zilei, fotografii, au schimbat impresii şi s-au sfătuit pe diferite probleme din domeniu.
Fotografii şi cameramanii participanţi la eveniment au fost : Gabriela Chiriac,Daniel Galea,Nelu Scripciuc,Dan Nicoară,Călin Andra,Alex Frateanu,Dorin Neamţu,Rareş Buboi,Robert Kadar,Vlad Vălean,Ovidiu Grasu,Paul Herlo,Dorin Călugăru,Denis Babuţa,Cătălin Alexandru,Zeineddin Muhammad Ahmed,Valentina Şarosi,Cristian Ionaşcu,Leonardo Negoiţescu,Ovidiu Dărăban,Andrei Dumitru,Sandu Balint,Ioan Mazire,Daniel Bondar,Marius Puie,Mihai Cojocaru,Radu Mitran,Lutzifer Transalp,Dacian Pantea,Cristian Walder şi Marius Puie.


Simina Roz































Niciun comentariu: