vineri, 16 octombrie 2009

Nikon D3s



In 15.10.2009 membri Foto Club Pro Arad la invitatia domnului George Sinescu, manager al SINPRO Plus, Gold Partner NIKON au participat la lansarea oficiala a virfului de gama din seria FX de la Nikon, D3s. Prezentarea a avut loc in Timisoara, gazda fiind un club de pe malul riului Bega.
Evenimente similare au fost organizate şi în alte oraşe importante cum ar fi New York, Tokio sau Paris.
Domnul profesor Stelian Acea a făcut o prezentare tehnică a noului D3S. Domnul George Sinescu, directorul Sinpro Plus, a înmânat domnului Imre Nacsa diploma pentru cel mai în vârstă utilizator de aparat foto digital Nikon. Cei prezenţi şi-au testat abilităţile aparatelor foto în timpul unei demonstraţii de dans sportiv de înaltă ţinută.

Mai multe poze si video:
http://www.vestic.ro/2009/10/16/la-timisoara-s-a-lansat-cel-mai-performant-aparat-foto-marca-nikon-fotovideo/

Un comentariu:

Seba spunea...

Intr-adevar un eveniment reusit! Felicitari Sinpro Plus si Nikon Rimania pentru aceasta realizare si multumiri pentru faptul ca au facut posibila lansarea celui mai bun aparat foto DSLR la momentul de fata - D3S- in afara Bucurestiului.
Aparatul e o bijuterie. Prin amabilitatea Sinpro Plus am avut ocazia de a-l testa chiar in ziua lansarii. E exceptional. ISO-ul ridicat si cantitatea redusa de zgomot m-au convins ca e cel mai bun pentru conditii de lumina scazuta. 9-11 cadre pe secunda! Acest numar mare de cadre/s coroborat cu ISO-ul ridicat fac din D3S un aparat ideal pentru fotografi dinamice. Am testat si modul de filmare HD care nu e rau deloc. Ce i-a placut foarte mult e si modul silentios de declansare. Sper ca in viitorul apropiat sa pot achizitiona unul - astept un pret oficial.
In concluzie foarte satisfacut de acest aparat si vreau sa multumesc inca o data Sinpro Plus pentru reusita si pentru serviciile de calitate cu care m-a obisnuit